Tölthuer (nordic version)

Vores huer/mössar er fineste håndarbejde med fokus på detaljerne. Hver hue er et unikat. Huerne findes i mange forskellige farvekombinationer. De nyeste farvetoner, bl.a. en flot æblegrøn, kan nu ses her! aktuel_m apfelgrün

Garnfarver

For overblikkets skyld bringes her en liste over de farver, vi arbejder med:

Huens grundfarve skal være én af følgende:

– mørkegrå
– lysegrå
– mørkebrun
– sort
– hvid

Hestene kan udføres i følgende farver:

– pink
– lysrosé
– bordeaux
– lilla
– æblegrøn
– limegrøn (sart grøn)
– blå
– gul
– samt de fem grundfarver nævnt ovenfor.

Fotos med eksempler på alle farvekombinationer kan rekvireres. Vi hjælper gerne med at udvælge, så et flot resultat opnås! 4 mal hellgrau

Størrelse

One Size passer langt de fleste unge og også de fleste voksne. Specialstørrelser laves gerne til specielt store og intelligente hoveder.
Der bruges udelukkende 100% naturuld fra danske får. Der er tale om en yderst blød/mjuk og behagelig uld.

45264_oeko-tex_dti

Håndtering/pleje

Naturuld må bare vaskes på meget lave temperaturer (håndvask). Benyt vaskemiddel specielt til uld, undgå brug af skyllemiddel og træk forsigtigt huen i facon efter vask. Lad den tørre langsomt på et håndklæde/handduk.

Bestilling & levering

Gangpferd.info leverer et kvalitetsprodukt, som har været igennem en længere proces. Efter strikning gennemgår hver hue et grundigt kvalitetscheck og trådene eftertrækkes for at opnå det optisk bedst mulige resultat ved hestene. Det skal bemærkes, at naturulden farves i hånden og at farvetoner derfor kan afvige let fra de anførte eksempler. Ligeledes kan selve trådens tykkelse variere let. Hver enkelt hue gennemgår et afsluttende kvalitetscheck inden forsendelse.

Et udvalg af huer forefindes i Hamburg og kan sendes, så snart betaling er overført. Send en mail og jeg sender en oversigt over de huer, der er på lager. Vi strikker selvfølgelig også gerne individuelle farvekombinationer – regn med cirka to ugers ekstra leveringstid.

En hue i standardstørrelse koster Euro 39,90 plus forsendelse. Bestil to huer til levering i Norden og forsendelsen er gratis.

Mille am Strand
%d Bloggern gefällt das: